Samsung Galaxy s9

Samsung Galaxy S9 ne arată, dacă mai era cazul, că 2018 va fi un an al actualizărilor. În cazul său, o actualizare este crucială: camera foto. Are și câteva opțiuni noi care să te ajute să fii mai amuzant sau să înțelegi mai bine alte limbi. Iar zona de business e dezvoltată un pic mai mult.

Samsung, așa cum era de așteptat de la un lider mondial, reușește să creeze așteptare mare când vine vorba de telefoanele sale emblematice. Seria Galaxy S e una dintre ele. Se apropie de primul deceniu pe piață și, de la an la an, Samsung a învățat puțin design, puțină optimizare software, ba chiar și-a dezvoltat și plăcerea de-a face camerele foto mai bune.

samsung galaxy s9

samsung galaxy s9

Samsung Galaxy S9 a fost așteptat, s-a zvonit, s-au plimbat pe net informații, iar într-un final a fost anunțat. Din 25 februarie, există o versiune nouă pentru una dintre cele mai populare serii de telefoane. Samsung Galaxy S9 e disponibil în două versiuni: ecran de 5,8 inci și 6,2 inci, cu o cameră și cu două camere. E o modă. De fapt, sunt multe tendințe în lumea tehnologiei și riști ca, dacă nu le urmezi, să fii considerat întârziat sau chiar depășit.

Asa ca poti face precomanda in urmatoarele link-uri.

http://bit.ly/samsung-galaxy-s9

Sau poate doriti abonament

http://bit.ly/abonament-samsung-s9

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply