Masina de spalat

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Masina de spalat rufe la ceam mai buna oferta, un raport calitate pret foarte bun.

Pret de la 799 Lei

Vezi toate ofertele

Vezi toate ofertele

Flow Control System

 

Pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, sistemul aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

 

Design S-Shape

 

Designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic iti va asigura un minim de zgomot si un maxim de eficienta!

 

Clasa Energetica

 

Garanteaza o economie substantiala de energie fata de masinile din clasa A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!

 

Smart Sensors

 

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

 

Sistem electronic de control al balansului

 

Acest sistem distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii. Speli eficient si silentios de fiecare data!

 

 

Capacitate de incarcare

 

O capacitate de incarcare din gama sporita, ideala pentru familii. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!

 

Turatie stoarcere variabila

 

Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat!

 

 

Bumbac

 

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate fara a le deteriora si te bucuri de ele pe termen lung!

Bumbac Eco

 

Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac. Speli eficient hainele rezistente, cu un consum redus de energie ai apa!

 

 

Sintetice

 

Program destinat hainelor care necesita o spalare atenta, precum cele din material sintetic sau amestec cu bumbac. Speli hainele delicate fara griji, in conditii optime!

 

Delicate

 

Programul ofera o spalare la 30°C  care protejeaza culorile si textura tesaturilor delicate, asigurand in acelasi timp igienizarea rufelor tale. Astfel, hainele tale preferate vor rezista mai mult timp.

 

Rapid 30

 

Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.

 

 

Lana

 

Permite spalarea articolelor din lana, fara a le deteriora. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort!

 

Spalare manuala

 

Program de spalare delicata, dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit. Speli rapid si fara efort chiar si rufele pentru care spalarea manuala ar consuma timp si efort.

 

 

Clatire

 

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar si fara consum excesiv!

 

 

Stoarcere + Evacuare

 

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si ajuta la evacuarea completa a apei din masina. Arctic iti ofera posibilitatea de a-ti configura spalarea asa cum vrei!

Masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe

Iar daca vrei sa vinzi vechiul tau aparat electrocasnic, posteaza acum Anunt Gratuit pe www.e-devanzare.ro

Tags:

1 Comment
  1. Am comandat si eu o am de 2 zile si este foarte ok….tinand cont ca este slim 😀
    Va multumesc.

Leave a reply