Ceas

Ceas. Te asteptam cu o gama variata de modele de Ceasuri dama, rafinate, la preturi avantajoase. Sigur vei gasi modelul de ceas care te caracterizeaza!

Ceasuri dama
cautceas.ro
Ceasuri barbatesti

Ceasuri de firma reducere

Ceasuri de firma reducere

Vezi toate ofertele

Vezi toate ofertele

Ce ceas purtam un functie de costumatie

Prima întrebare pe care ar trebui să ți-o pui înainte de a alege un ceas de mână este: unde îl vei purta? Ai nevoie de un ceas pentru o ținută elegantă office sau vrei să îl porți atunci când ieși seara în oraș? Poate vrei ca alegerea ceasului să fie un „fashion statement” sau poate că vrei pur și simplu un ceas care să te ajute în timpul antrenamentului fizic.

 

Din fericire, când vine vorba de ceasuri de damă, nu există stil căruia să nu-i poți asorta un ceas. Ai de ales între:

Ceasuri casual – aici vei găsi cele mai multe produse, majoritatea fiind ușor de asortat oricărei ținute.

Ceasuri sport – de obicei sunt mai ușoare și concepute pentru a rezista în timpul exercițiului fizic.

Ceasuri clasice – ar trebui spus încă de pe acum că, până nu de mult, majoritatea ceasurilor urmau același tipar: curelușă subțire și cadran mic; deși moda a evoluat semnificativ, unele modele clasice păstrează același tipar.

Ceasuri fashion – realizate pentru a ieși în evidență.

Evident, poți găsi modele gândite ca un amestec de mai multe stiluri; astfel, sunt bune de purtat în orice situație.

 

Ceasuri originale de dama – La ce trebuie sa fim atenti

Pentru oricine, este mai important sa poarte un ceas original de calitate decat un fals. Sunt cateva semne la care trebuie sa fim atenti:

1. Ticăitul ceasului:

Un ceas de firmă, chiar dacă este analogic, nu va emite niciun sunet, pentru că mecanismul lui este format din nenumărate piese care se îmbină perfect, în timp ce replicile sunt asamblate cu piese fabricate din materiale şi cu aparatură de proastă calitate.

2. Greșelile evidente:

O literă lipsă în numele mărcii, elementele de design amplasate prost, zgârieturile sau zalele slăbite la curea. O companie de ceasuri care se respectă nu va lăsa niciodată la vânzare un ceas cu defecte.

3. Calitatea slabă a gravurii:

Dacă elementele gravate – pe spatele ceasului sau pe cureaua lui – sunt indescifrabile sau dacă literele și cifrele au un finisaj de calitate inferioară, ceasul este unul contrafăcut.

4. Greutatea ceasului:

Replicile trebuie doar să ARATE original, nu au aproape niciodată mecanismul complex al unui ceas original, așa că vor fi mai ușoare.

5. Actele însoţitoare:

Ceasurile de calitate vin întotdeauna cu un set de acte, între care cele mai importante sunt certificatul de originalitate, garanţia şi manualul de utilizare.

Ceasurile originale vor avea mereu holograme aplicate pe actele care atestă originalitatea lor.

6. Problemele tehnice:

Toate piesele componente ale unui ceas original, de firmă, au un rol bine stabilit: nimic nu este inutil în angrenajul ceasului așa că, dacă descoperi că unul dintre butoane sau un indicator de pe cadran nu funcționează, mai mult ca sigur ai cumpărat un ceas falsificat.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply