Best value

Carucior bebelusi

Carucior bebelusi.
Cauti carucioare pentru copii ? Recomandam peste 400 modele cu preturi de la 165 lei. Aveti mai jos cateva din modelele in oferta.

Vezi toate ofertele
Vezi toate ofertele

Caruciorul se utilizeaza de la nastere si pana la greutatea maxima de 15kg (aproximativ 3 ani);
Folositi intotdeauna centurile de siguranta si asigurati-va ca in permanenta copilul este pozitionat corect;
Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat;
Actionati frana rotilor cand nu folositi caruciorul;
Nu puneti bunuri cu greutate mai mare de 2 kg in compartimentul de depozitare de sub ;


Pret vechi 800 Lei Pret nou 540 Lei

vreau reducere
vreau reducere

Carucior sport umbrela; 4×2 roti de 14 cm cu amortizoare, roti fata pivotante cu amortizoare, frane pe rotile spate, cos cumparaturi, spatar inclinare reglabila, centura siguranta in 5 puncte.   


Pret 195 Lei


Carucior sport umbrela

vreau reducere
Vreau reducere acum

Carucior 3 in 1 MOOV Grey de la KinderKraft se poate folosi de la 0 la 36 de luni cu un sistem inovator, conceput cu atentie si ergonomic . Propunerea universala, ce indeplineste trei functii de baza: landou, parte sport ce se transforma din landou si scaun auto.

Carucior 3 in 1 MOOV Grey de la KinderKraft  nu combina doar functionalitatea, ci si designul modern. Este foarte usor  manevrabil, confortabil si se  adaptateaza la diferite conditii meteorologice. Operare confortabila ofera prindere in  5 puncte,   maner reglabil pe inaltime , mecanism de pliere foarte simplu , roti pneumatice, facandu-l ideal pentru plimbari. Fabricate din materiale rezistente si de buna calitate, cadrul are 7 kg si este  echipat cu patru roti cu amortizare so  frana centrala convenabila.

Pret vechi 1550 Lei Pret nou 1200 Lei

vreau reducere
Vreau reducere acum

Carucior pentru gemeni; 2×2 roti fata pivotante de 20.3 cm, 2 roti spate de 23 cm, bara protectie fata detasabila, spatar inclinare reglabila 4 pozitii, tapiterie scaun detasabila, centura de siguranta in 5 puncte, acoperitoare pentru picioare

Pret 543 Lei

Carucior gemeni
vreau reducere
Vreau reducere acum
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply