Cadite bebe si accesorii baie

Cadite bebe si accesorii baie Caditele au forma anatomica sau contin reductor cu forma anatomica. Termometru inclus.

Baita bebelusului este un moment extrem de important din ritualul zilnic, de aceea este esential sa beneficiezi de piesele adecvate pentru ca aceasta etapa sa se desfasoare in perfecta liniste si confort. Az-reduceri.ro va propune pentru inceput o cadita care satisface asteptarile si nevoile majoritatii utilizatorilor care au testat-o.

cadita baie bebe

cadita baie bebe

Vezi toate ofertele

Vezi toate ofertele

Pe piata poti gasi o serie de cadite ce au o forma apropiata copilului din punct de vedere anatomic.

Aceste cadite sunt foarte recomandate de catre utilizatori datorita suportului si confortului superior oferit copilului pe timpul baitei.

La nivelul trunchiului si al capului, cadita poate avea elemente de sustinere ce mentin copilul intr-o pozitie de sezut sau una orizontala, iar impreuna cu materialele antiderapante de pe fundul caditei, opresc alunecarea bebelusului.

Unele cadite sunt mai versatile, cea mai buna cadita cu masa de infasat incluzand si o tavita rabatabila pentru a realiza acest proces in acelasi loc.


Va fi mai simplu pentru tine si mai placut pentru cel mic, deoarece ramane in apropierea apei calde, cat timp este infasat. Elementele de siguranta nu se termina la masurarea temperaturii.

Fii atent ca marginile caditei sa nu fie ascutite si dure, iar baza sa garanteze un suport fix si drept, poate chiar cu picioruse aderente.

Poti evita astfel orice mici accidente ce pot fi cauzate de suprafetele alunecoase sau miscarile energice ale celui mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply