Auto Soft Anvelope Jante

Daca ne-am hotarat sa cumparam anvelope sau jante.

Trebuie mai intai sa ne uitam in cartea tehnica a masinii unde sunt trecute dimensiunile de anvelope si jante acceptate de producatorul autovehiculului.

vreau reducere

Vreau reducere acum

auto-soft.ro

E bine sa verificam aceste informatii pe anvelopele si jantele de pe autovehicul, mai ales daca nu suntem primul proprietar al masinii. Evitam astfel situatiile neplacute in care cumparam ce scrie in cartea tehnica si ulterior constatam ca pe masina aveam altceva.

Cand le inlocuim ?

Anvelopele se inlocuiesc in functie de conditiile de vreme si de utilizare, fara insa a se depasi limitele de uzura marcate de producator pe banda de rulare a anvelopei de regula dupa 5 ani .

Din cauza costurilor de inlocuire destul de mari, cei mai multi dintre noi ne hotaram cu greu sa inlocuim anvelopele sau jantele la masina cu care de altfel circulam zi de zi, de cele mai multe ori vremea fiind cea care ne determina sa facem acest lucru.

In mod normal atat jantele de aliaj cat si jantele de tabla se inlocuiesc doar daca au suferit o deteriorare din punct de vedere tehnic.

Deteriorare care ne impiedica sa circulam in conditii de siguranta cu autovehiculul (ovalizare, deformarea in urma unei lovituri, ruginire in profunzime, etc).

 De unde cumparam ?

AUTO SOFT comercializeaza si distribuie la nivel national anvelope si jante.

vreau reducere

Vreau reducere acum

Gama de produse disponibile în Reţeaua Auto Soft cuprinde anvelope pentru turisme si anvelope dedicate vehiculelor comerciale uşoare.

auto soft

auto soft

 

AutoSoft. AUTO SOFT comercializeaza si distribuie la nivel national anvelope si jante. Gama de produse disponibile în Reţeaua Auto Soft cuprinde anvelope pentru turisme si anvelope dedicate vehiculelor comerciale uşoare. Date companie: AUTO SOFT SERVICE ROTI SRL. Sediu social: Str Zorilor, Nr. 24, Dobroesti, Ilfov.
AUTO SOFT | Anvelope | Jante | Piese Auto | Service Auto | Service Roti

1 Comment
  1. Va multumesc.
    Eu am numai cuvinte de lauda fata de ei foarte profesionali.
    Foarte ok si la obiect, anvelope ieftine si bune recomand. 😀

Leave a reply